Om webplatsen

Introduktion till Medicinsk Yoga

Medicinsk Yoga hämtar sin kunskap i kundaliniyogan, en holistisk yogaform som sätter hälsa och välmående i centrum. Yoga betyder att förena, balansera, så det yttersta syftet är att söka fullständig balans mellan kropp, sinne och själ.
Så att Du blir mera Du.

Medicinsk Yoga stärker Din själv-läkande förmåga, är helt enkelt ett verkningsfullt självläkningsverktyg till ett bättre mående.

Medicinsk Yoga arbetar med kraftfulla, mjuka kroppsövningar i kombination med andning och meditation. Övningarna görs oftast blundandes. Alla kan utöva Medicinsk Yoga, oavsett kön, ålder eller rörlighet, eftersom övningarna görs utifrån vars och ens förmåga och kapacitet. Du ska inte anpassa Dig efter yogan, yogan ska anpassa sig efter Dig. Vi gör alla så gott vi kan, och det betyder att vi lyssnar på vår kropp och rättar oss efter dess signaler, vi pressar oss inte över våra gränser, för i yogan finns ofta det stora i det lilla.
Att göra yoga ger Dig möjlighet och utrymme att skapa en kärleksfull relation med Dig själv.

Att göra yoga stärker Ditt nervsystem, och därigenom Din inre balans och stabilitet.

Att göra yoga stärker kontakten med Dig själv, både till kropp, sinne och med Din omgivning.


Sagt om yoganGenom Tussas lugna tempo och lugna vägledning genom andning och rörelse blir yogan ett balsam för kropp och själ.

Om du funderar på att prova yoga? Prova!

Jag har muskler jag inte visste jag hade.

Jag blir längre efter ett pass.